Επιστροφές Προϊόντων

Στόχος της επιχείρησης μας είναι να εγγυηθεί την πλήρη ικανοποίησή σας. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο, σας δίνετε η επιλογή να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραγγείλατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.


α) Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της pickabrand.gr

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση της pickabrand.gr στις εξής περιπτώσεις:

Εάν πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (από λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ) με υπαιτιότητα του pickabrand.gr. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης έχει την δυνατότητα είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, είτε να ζητήσει την επιστροφή του.

Για την επιστροφή των προϊόντων ο χρήστης θα πρέπει να έχει συμπληρώσει την φόρμα επιστροφής προϊόντων, η οποία παρατίθεται ΕΔΩ. Η επιστροφή θα θεωρείται έγκυρη εφόσον η φόρμα έχει γίνει αποδεκτή και έχει επικυρωθεί από την ομάδα του pickabrand.gr. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος που πρόκειται να επιστραφεί πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς αποτελεί μέρος του προϊόντος.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην κατάσταση που παραδόθηκε. Eπιπλέον, δεν θα σταλεί νέο προϊόν στον πελάτη, στην περίπτωση που δεν επιστρέψει το προηγούμενο προϊόν, και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία/αγορά.


β) Επιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές, θα πρέπει πρώτα να συμπληρωθεί και να σταλεί στο email info@pickabrand.gr η δήλωση υπαναχώρησης την οποία θα βρει ΕΔΩ.

Τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που επέστρεψε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που το pickabrand.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Το ποσό θα επιστρέφεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό με χρήση ΙΒΑΝ.


Γενικά

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απόδειξη, υλικό marketing ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης κλπ).